· 

Lyme en Pfeiffer draag je jaren lang met je mee

Een leuke baan beginnen, of überhaupt volhouden.. Het is een struggle met deze slopende ziektes. 
Ik kon beginnen aan een hele leuke nieuwe baan, iets anders dan dat ik nu doe, maar wel in de culturele wereld. Een super gevarieerde baan, niet de hele dag achter je computer zitten maar juist dingen doen! Dit wilde ik! Om het nog mooier te maken, ik kreeg die baan! Totdat ik een arbeidsvoorwaardegesprek had en we niet uit de gewenste uren kwamen..

Ik heb twee jaar lang 5 dagen gewerkt en was tot de overeenstemming gekomen met mijn huidige werkgever om minder te gaan werken. Ik voelde me gerustgesteld om het feit dat de mogelijkheid er was en ik voelde een laag met spanning van mij af vallen om het feit dat ik eindelijk 4 dagen kon werken, een langer weekend had om te ontspannen en misschien eindelijk weer de energie zou krijgen om vaker leuke dingen te ondernemen.

Deze super interessante baan die op mijn pad was gekomen en waar ik nota bene kon gaan werken, wilde iemand alleen aannemen voor 5 dagen. Ik schoot meteen in de stress: ik kon dit niet meer. Ik had net de stap gezet om minder te gaan werken en om weer een wat socialer leven op te pakken. Deze rot ziektes dacht ik alleen maar.. Ik ben geen lui persoon, heb een doorzettingsvermogen van hier tot tokio en toch kon ik er niet aan denken om weer 5 dagen te moeten werken.
 
Een hele moeilijke beslissing moest ik gaan nemen: ga ik die leuke baan aannemen of blijf ik bij mijn baan die niet meer uitdagend is voor mij? 
Ik heb uiteindelijk gekozen om bij mijn huidige baan te blijven omdat ik zo opzag tegen 5 dagen intensief werk.. Ik vind het zelf erg jammer dat ik zo'n leuke kans voorbij moest laten gaan doordat ik zo snel moe ben, ik hoop dat er in de toekomst nog een leuke baan voorbijkomt die beter past bij de manier waarop ik nu moet leven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.