· 

Interieur inspiratie

Gebreide beenwarmers

Mijn moeder heeft deze mooie beenwarmers gebreid voor mijn tante! Ik vind ze erg mooi en lekker warm met deze koude dagen.

Laptop tafel

Dit weekend heb ik met mijn vader deze laptop tafel gemaakt. Je kunt eraan zitten waarbij je laptop op ooghoogte komt, maar je kunt er ook aan staan! Erg fijn met het thuiswerken.

Haken

Probeer eens een (knuffel) dier te haken! Dit klinkt lastig maar er zijn genoeg patronen die je kunt gebruiken. Zo heb ik hier een compleet haakpakket van Hoooked gebruikt.


Gezonde bloemetjes

Wil je je eten op een vrolijkere manier op tafel zetten? Maak bijvoorbeeld deze gezonde tomaten bloemetjes. Je hebt Cherry tomaten, fetta, smeerkaas of mozzarella en bieslook nodig. Presenteer het als een trosje bloemen.

Hondenmand/zak maken

Wij hebben zelf onze hondenmand/zak gemaakt. Koop online kleine balletjes (die ook in een Fatboy zitten) en een leuke stof, of een oud dekbed. Maak een grote kussensloop, doe hier de balletjes in en naai dicht. Maak hieromheen een tweede kussensloop (zo kun je de buitenste laag wassen).

Cadeautas maken

Heb je geen tas om je cadeautjes in te doen? Maak deze dan zelf van inpakpapier. Pak een groot stuk inpakpapier. Vouw deze in twee gelijke stukken. Plak vast met plakband. Vouw de onderkant dubbel. Open dit zoals op de afbeelding. Vouw de buitenkant naar elkaar en plak vast. Vouw de buitenkant naar binnen. Je tas is klaar!


Leuk inpakken

Baby cadeautjes kopen is altijd leuk, maar hoe pak je zoiets nou in? Ik heb het op deze manier gedaan, met vrolijk inpakpapier (ja, voor een meisje), een stuk touw, houten knijpertjes en papier waar ik de kleertjes van geknipt heb.

Ekke en mijn stipstijlvirus

Nu ik lekker aan het stippen geslagen ben, en ik niet nog meer borden thuis heb, ben ik begonnen aan de schaaltjes voor onze kat. Wat leuk! heeft Ekke ook haar eigen gestipte eet- en drinkschaaltjes!

Katten paradijs

Mijn zus heeft deze leuke ‘speelkratten’ gemaakt. Koop een aantal houten kratten en hang daar touw met balletjes of veertjes aan, wikkel touw aan één kant om het hout heen zodat ze dat als krabpaal kunnen gebruiken en maak een hangmandje!


Jurkje (na)maken

Dit jurkje heeft mijn moeder voor mij gemaakt. Ik stond erbij en keek ernaar. Fijn om samen wat creatiefs te doen en ik heb er een leuk jurkje aan overgehouden!

Weekend relax gids

Mijn vader was gister jarig en als cadeautje heb ik een boekje gemaakt met verschillende luxe wellness hotels en huisjes waar mijn ouders samen een uit mogen kiezen!

Ringen deel 2

Met een lang weekend vrij kun je genoeg creatieve dingetjes doen. Zoals nog een aantal ringen maken! Ik krijg het steeds beter onder de knie. Twee ringen heb ik voor mijn moeder gemaakt.


Gebreide winter trui

Deze trui heeft mijn moeder gebreid van echt Ijslands wol. Ik heb de kleuren uitgezocht en we hebben samen een patroon bedacht. Heerlijk om in te schaatsen met dit weer!

Bullet journal Christmas Movies

Vind jij het ook zo leuk om zoveel mogelijk kerstfilms te kijken in deze tijd? Ik heb een lijst gemaakt met kerstfilms die ik wil zien en heb gezien.

Fles inpakken

Geef jij ook graag een fles wijn of bier cadeau? Deze manier van inpakken vind ik zelf erg leuk. Je hebt een groot vierkant stuk inpakpapier nodig, vouw deze in een driehoek en waaier de helft van de driehoek. Rol je fles erin en maak het vast met een touwtje.


Mens-erger-je-niet-spel

Bij ons in de buurt zitten nogal wat bevers. Daarom worden er wel eens bomen omgekapt en in stukken gezaagd. Wij hebben zo’n stuk meegenomen naar huis, hier gaten ingeboord, maak van houten takjes de pionnen en verf deze.

Sjaal haken

Lijkt het je leuk om in de winter met je eigen unieke sjaal rond te lopen? Brei of haak zelf een sjaal! Breien ging bij mij sneller dan haken, maar ik vond haken zelf leuker om te doen. Je kunt ook een sjaal maken door je handen en armen (als breinaalden) te gebruiken.

Scrapbook ideeën

Eigenlijk kun je van alles in een scrapbook plakken. Van plaatjes voor je woonkamer, tot mooie bruidsjurken of schoenen die je mooi vindt. Maar bijvoorbeeld ook een leuk overzicht met landen die je nog wilt bezoeken!


Punch Needle Heart

Ivm mijn zus haar studie en werk, heb dat ik ook een punch needle hart gemaakt. De kraaltjes maken het helemaal af.

Gestipte Lev

Twee schaaltjes gestipt voor de poes. Maakt de gang ook weer een stuk gezelliger en het eten natuurlijk ook!

Ringen

Tijdens mijn cursus zelf sieraden maken, heb ik deze ringen ook gemaakt, van begin tot einde! Erg leuk om te leren en te maken.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Check mijn socials voor meer creativiteit!

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.