Over mij

Handgemaakte bijtringen, speenkoorden, speendoekjes, speenknuffels, tutteldoekjes, rammelaars

Hi,

Ik ben Daphne Nijenkamp, het gezicht achter Creative Perfectionist!

 

Ik ben mijn website en social media begonnen om al mijn creatieve ideeën, tips en creaties te laten zien. Er kwamen veel leuke reacties binnen en zodoende ben ik een kleine webshop begonnen. Voornamelijk voor familie, vrienden en kennissen, maar het lijkt mij erg leuk meer mensen te kunnen bereiken. Ik heb de webshop ingericht met babyaccessoires, zoals bijtringen en speenkoorden. Maar ik zou het ook leuk vinden om andere producten te verkopen, zoals tekeningen, schilderijen, sieraden, noem maar op!

 

Waar komt de naam Creative Perfectionist vandaan?

Ik ben creatief en zoek telkens naar nieuwe dingen om te leren. Daarnaast ben ik perfectionistisch en daarom wil ik alles meteen goed kunnen. Ik kan er dus echt niet tegen als iets niet meteen lukt! Haha.

 

Maar wat doe je nog meer?

Ik werk niet fulltime aan Creative Perfectionist, dit doe ik op mijn vrije dag, in de avonduren en in het weekend. Ik werk 32 uur in de week als archivaris/recordmanager bij de VU. Dan vraagt iedereen altijd meteen, wat is dat dan? Dat zal ik je besparen, maar ik ben afgestudeerd aan de Reinwardt Academie als Archivaris & Erfgoedprofessional, kijk eens op deze websites als je meer interesse hebt! Hierna ben ik gaan werken als archivaris, beheer- en behoudsmedewerker, depotmedewerker, adviseur, papierrestaurator en meer! Je kunt er dus van alles mee.


Voor werkgevers en particulieren

Al van jongs af aan houd ik van orde, structuur en perfectie, daarom zou ik graag mensen en bedrijven willen helpen die hier moeite mee hebben, waarbij het niet lukt dit zelf te doen.

Ik kan jou/of iemand in je omgeving helpen met het structureren van je papieren of digitale documenten, je kledingkast, laptop, huis, tuin en alles wat geordend kan worden.

Heeft u iemand nodig voor een project in de erfgoedsector? Ik heb ervaring als archivaris, recordmanager, adviseur informatiemanagement, behoudsmedewerker/ collectiebeheerder, collectieverwerker, preventieve- en conservingshandelingen en overige werkzaamheden.Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.