· 

De eerste keer dat ik verliefd werd op iemand die hetzelfde voelde

Op mijn achttiende ben ik begonnen aan de studie 'Leraar geschiedenis'. Na de stop achter mijn danscarrière moest ik wat anders gaan verzinnen. Geschiedenis heb ik altijd interessant gevonden en dus dacht ik dat dat wel bij mij zou passen. Ik heb het ongeveer een half jaar volgehouden, het leraarschap was niets voor mij! Maar wat een leuke klas hadden wij! We deden veel dingen samen, het was goed verdeeld tussen jongens en meisjes en hierdoor maakte het de studie super leuk. Zo ben ik ook mijn vriendje tegen het lijf gelopen.. 

Wat was hij knap! Een gespierde blonde oudere jongen, al snel werd hij door de hele klas de 'blonde god' genoemd. Ik durfde, natuurlijk, echt niet met hem te praten.. Ik kreeg de zenuwen als hij in de buurt was en er kwam niets meer uit mijn mond. Het eerste wat ik tegen hem zei was: 'Jij hebt echt een mooie baardgroei'.. Tja.. Fuck my life momentje he!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.