· 

Waarom een bijtring een must-have is voor je baby

Baby accessoires, wat heb je nodig, wat niet.. Er is tegenwoordig zoveel keus voor je kleintje dat je door de knuffels de must-haves niet meer ziet! Daarom schrijf ik graag een blog over bijtringen en waarom dit tot de must-haves van je babyuitzet horen.

 

Een bijtring is meestal gemaakt van hout, rubber of siliconen/kunststof en heeft een opening in het midden zodat je baby de bijtring kan vasthouden. Bijtringen worden een must-have wanneer je baby tandjes begint te krijgen omdat het verlichting kan geven bij de pijn. Doordat je kindje er op sabbelt en bijt masseert het hun tandvlees. Daarnaast is het ook een fijn speeltje!

Om een bijtring net even die persoonlijke touch te geven, verkoop ik bijtringen die je zelf kunt samenstellen. Daarbij kun je ook de naam van je baby toevoegen aan de bijtring! (Leuk voor later).

 

"Daarnaast stimuleren bijtringen de motoriek. De baby leert grijpen, verbetert de oog-handcoördinatie en oefent de samenwerking tussen de linker- en rechterhand." - Volgens mens-en-gezondheid.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.