· 

Nummer 1 baby must-have: het tutteldoekje

Baby accessoires, wat heb je nodig, wat niet.. Er is tegenwoordig zoveel keus voor je kleintje dat je door de knuffels de must-haves niet meer ziet! Daarom schrijf ik graag een blog over tutteldoekjes en waarom dit tot de must-haves van je babyuitzet hoort.

 

Als er één ding is dat ik nog steeds gebruik, is dat mijn tutteldoekje die ik als baby van mijn tante kreeg. Het is totaal geen bijzonder doekje: het is van stof en het is vierkant. Toch ligt dit doekje nog steeds onder mijn kussen en is het in de 28 jaar al ontzettend vaak gewassen, genaaid en heeft het vele reizen meegemaakt. Het is klein, paste altijd wel in de buggy of tas en was makkelijk vast te houden.

 

Van alle babyproducten die ik verkoop is het tutteldoekje of speendoek(je) voor mij echt nummer 1.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.