· 

Top 10 baby must-haves! Alles wat je nodig hebt voor je babyuitzet

Baby accessoires, wat heb je nodig, wat niet.. Er is tegenwoordig zoveel keus voor je kleintje dat je door de knuffels de must-haves niet meer ziet! Daarom schrijf ik graag een blog over de top 10 babyspullen.

 

 1. (Hydrofiel)Doeken en doekjes
 2. Ledikant/wieg met babyslaapzak
 3. Commode
 4. Knuffel
 5. Maxi-Cosi en/of fietsstoeltje (pas na 9 maanden)
 6. Muziek mobiel
 7. Kinderwagen
 8. Bijtring
 9. Speenkoord en speen(en)
 10. Draagzak- of doek

Natuurlijk heeft je kindje ook kleding, bad spullen, luiers etc nodig. Dit valt onder de eerste levensbehoefte, de hiervoor en hierna opgesomde spullen komen daarna van pas. Naast deze top 10 zijn er zeker ook nog meer producten die heel handig zijn voor jou en je kindje, zoals:

 1. Billendoekjes en billendoekjeshouder
 2. Knisperdoekjes en/of rammelaar
 3. Voedingskussen
 4. Luiertas
 5. Babyfoon
 6. Babynestje
 7. Babygym met kleed
 8. Aankleedkussen met hoes
 9. Box met kleed
 10. Wipstoeltje

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.