· 

Favoriete speen van je kindje kwijt? Koop een speenkoord!

Baby accessoires, wat heb je nodig, wat niet.. Er is tegenwoordig zoveel keus voor je kleintje dat je door de knuffels de must-haves niet meer ziet! Daarom schrijf ik graag een blog over speenkoorden en waarom dit tot de must-haves van je babyuitzet hoort.

 

Huilend kind, chagrijnige, vermoeide en ietwat wanhopige ouders. In hun ogen paniek.. Waar is nou die speen gebleven!? Herkenbaar? Je hebt er wel 10 in huis, maar die ene favoriete speen van je kleintje is nergens te vinden.. Dan behoort een speenkoord toch echt tot de must-haves voor je baby (en jezelf).

 

Een speenkoord kan gemaakt worden van rubber of siliconen/kunststof  kralen, stof of zelfs (macramé)touw. Het heeft altijd een lus waar je de speen aan vast kan maken en vaak een clip die je aan 'iets' kan vastmaken. Dat iets is vaak het shirtje van je kindje of een deken, aan de buggy/Maxi-Cosi, een knuffel of iets dergelijks. Door een speenkoord is de kans dat je de favoriete speen van je kindje niet meer kan vinden erg klein!

 

Aan een speenkoord zitten trouwens wel een paar veiligheidseisen. Het speenkoord mag bijvoorbeeld niet langer zijn dan 22 centimeter (minus de clip) en het koord moet minimaal 2 mm zijn. Alleen te gebruiken onder toezicht en het kan beter niet gebruikt worden in het bed van je kindje.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.