· 

Leren leven met Pfeiffer en Lyme

Hoe ga je om met drie slopende ziektes.. Dat vraag ik mij ook wel eens af. Hoe heb ik dit vol kunnen houden? Hoe heb ik in deze periode de meest leuke jongen ontmoet waarmee ik nu samen woon? Hoe hebben mijn ouders het overleefd als ik weer emotioneel en vloekend aan de keukentafel mijn scriptie aan het schrijven was? Hoe heb ik mijn vrienden kunnen behouden zonder elke week met ze af te spreken? Hoe kan ik een fulltime baan volhouden? En zo zijn er nog veel meer vragen die regelmatig in mij op komen.

De enige reden die ik hiervoor kan bedenken is dat ik door mijn opleiding bij de Nationale Ballet Academie, door mijn opvoeding en door wie ik ben, zoveel discipline, kracht en geluk heb gekregen dat dit mij hier doorheen slaat.

Maar lets be honest.. Ik vloek nog elke dag om het feit dat ik 's avonds geen puf meer heb om wat te doen, dat ik niet de enthousiaste, opgewekte en vrolijke meid kan zijn die ik vroeger was en dat het me soms echt allemaal te veel wordt. Maar.. de vriendin van mijn moeder is weer helemaal opgeknapt en daarom houd ik de hoop dat ik uiteindelijk ook weer de oude kan worden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.