· 

Het begin van Pfeiffer en Lyme

Zoals je misschien in mijn andere blog hebt gelezen, kreeg ik op mijn 16e Pfeiffer. Dit ging vanzelf weer over, zeiden ze.. Helaas kreeg ik een paar jaar later ook de ziekte van Lyme.. Er gingen een paar maanden voorbij voordat ik mij liet testen op deze ziekte. Ik was erg moe, duf, had nergens zin in, maar ik had dan ook net de beslissing genomen om niet verder te gaan met mijn danscarrière. Daar zal ik wel depressief om zijn geweest, dacht ik..

Tot een vriendin van mijn moeder gediagnostiseerd werd met de ziekte van Lyme. Mijn moeder zei meteen dat ik me daar ook op moest laten testen. Zo ben ik naar dezelfde kliniek geweest en daar kwam inderdaad de ziekte van Lyme uit. Tevens Pfeiffer, het Cytomegalievirus (veroorzaakt schade aan het immuunsysteem) en nog wat andere kwalen. Sindsdien ben ik begonnen aan een traject om al deze virussen uit te schakelen door middel van alternatieve geneeskunde.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.